اما پیش از آن که فورا سراغ خارج کردن رشته درخواستها از سایت خود بروید مهم است که بدانید چرا رشته درخواستهای مورد استفاده قرار میگیرند. نسخهبندی فایلها به طور معمول توسط توسعهدهندگان وردپرس مورد استفاده قرار میگیرند تا مشکلات کشینگ را دور بزنند. برای مثال اگر بهروز رسانی ارائه دهند و style.css را از ?ver=4.6 به ?ver=4.7 تغییر دهند، با آن مانند یک آدرس کاملا جدید برخورد میشود و کش نمیشود. اگر رشته درخواستها را حذف کرده و افزونهای را بهروز کنید، میتواند منجر به نسخه کش شده جهت ادامه سرویس دهی شود. در بعضی موارد این ممکن است ظاهر سایت شما را خراب کرده و تا زمانی که منابع کش شده منقضی شوند یا کش کاملا از بین نرفته باشد، ادامه داشته باشد. همچنین بعضی CDN ها میتوانند رشته درخواستها را کش کنند.
آموخته عمیق ما در خصوص نحوه حذف رشته درخواستها از منابع ایستا را ببینید. از دامنههای بدون کوکی استفاده کنیدبسیاری مواقع میتوانید این هشدار را نادیده بگیرید. مثل زمانی که پروتکلهای جدید مانند HTTP/2 این هشدار را کم اهمیتتر میسازند. هزینه یک ارتباط جدید معمولا بیشتر از استریم کردن همه چیز روی همان ارتباط است. اما دو راه وجود دارد که میتوان این مشکل را برطرف کرد. یکی استفاده از فراهمکننده CDN که کوکیها را خارج میکند یا ایجاد یک دامنه یا یک زیردامنه جدا.
موازیسازی دانلودها بین نام هاستهاهشدار موازیسازی دانلود بین نام هاستها از یک محدودیت در HTTP/1.1 و محدودیت مرورگرهای وب برای ایجاد تعداد ارتباطات همزمان برای یک هاست ناشی میشود که تعداد این ارتباطها معمولا ۶ است. این هشدار معمولا در سایتهایی با تعداد بالای درخواست دیده میشود. در گذشته تنها راه دور زدن این محدودیت اجرای چیزی بود که آن را اشتراکگذاری دامنه مینامند. اما اگر از از هاست وب یا فراهمکننده CDN استفاده میکنید که HTTP/2 را پشتیبانی میکند، میتوانید به راحتی این را نادیده بگیرید چرا که اکنون منابع چندگانه میتوانند در یک ارتباط به صورت موازی برقرار شوند. اما همچنین میتوانید آموخته ما در خصوص نحوه رفع هشدار دانلودهای موازیسازی شده بین نام هاستها را با استفاده از اجرای اشتراکگذاری دامنه بخوانید. تعیین زمان فایلهای کش شدهاین هشدار به نبود هدرهای کشینگ در HTTP برمیگردد که باید در هر واکنش اصلی سرور لحاظ شود. چرا که آنها هر دو باید زمان کش را تایید و تعیین کنند. اگر این هدرها پیدا نشوند، هر بار برای منابع یک درخواست جدید ایجاد میکند که سبب میشود زمان بارگذاری در سرور شما بالا برود. این هدرها شامل last-modified، ETag، Cache-Control و Expires میشوند. مانند هشدار نفوذ کشینگ در مرورگر، این هدرها باید به صورت خودکار توسط هاست وردپرس شما اضافه شوند. اگر درخواستهای ثالثی دارید که دارید این را روی آنها میبینید، کاری نیست که بتوانید انجام دهید زیرا روی سرورهای وب آنها کنترلی ندارید.
تعیین کاراکتر نوع فایل نشان داده شدهاین یک هدر HTTP است و باید در تمام واکنشهای اصلی سرور لحاظ شود چرا که به شما میگوید آیا مشتری میتواند نسخههای فشردهشده محتوا را کنترل کند یا خیر. کدهای واکنش پینگدامبخش بعدی ابزار تست پینگدام کدهای واکنشی است. کدهای واکنشی که معمولا از آنها با نام کدهای استاتوس HTTP نام برده میشود، مانند یک نتبرداری کوتاه از سرورهای وب هستند که بالای یک صفحه وب فیکس میشوند. این یک پیغام از سرور وب است که به شما میگوید وقتی درخواست مشاهده صفحه دریافت شده، مسائل چگونه پیش رفتهاند. بعضی موارد متداول شامل این موارد میشوند:
اندازه محتوا و درخواست بر اساس نوع محتوابخشهای بعدی اندازه محتوا بر اساس نوع محتوا و درخواستها بر اساس نوع محتوا هستند. هر یک از اینها از آن جهت مهم هستند که میتوانید به سرعت ببینید چه چیزی بیشترین منابع شما را در صفحه وب میگیرد. بر اساس HTTP Archive، عکسها تقریبا به طور میانگین ۴۳ درصد کل اندازه صفحه را دربرمیگیرند. در واقعیت نیز میبینیم که معمولا همین گونه هست. اما همانطور که در پایین در این سایت میبینید، این موضوع همیشه صادق نیست.
ابزار و افزونههای عالی وجود دارند که عکسهای شما را بیشتر فشرده کنند و مطمئن شوند بخش اعظم بار صفحه سایت شما را تشکیل نمیدهند. در مورد مثال ما در بالا، سایت perfmatters.io از استفاده از آیکونهای font awesome در محل عکسها سود میبرد. این میتواند یک استراتژی عالی و تعیین کننده باشد. و همچنین ما راهنماییهای اضافهای در راهنمای سرعت صفحه خود داریم که در خصوص نحوه کاهش بیشتر اندازه محتواست. اندازه محتوا و درخواستها بر اساس دامنهبخش اندازه محتوا و درخواستها بر اساس دامنه راه خوبی است که خدمات خارجی و اسکریپتهای سایت را سریع مشاهده کنید. در مثال ما، میتوانید ببینید که ما تمام داراییهای لازم برای بارگذاری از CDN خود را داریم. سپس یک بار HTML DOC اولیه برای سرور وب و یک تماس خارجی به دامنه گوگل آنالیتیکس وجود دارد. بسته به سایت، شما ممکن است خدمات خارجی بسیار بیشتری مانند فیسبوک، توییتر، Hotjar ، SumoMe، AdRoll، New Relic، CrazyEgg و … داشته باشید.
به طور کلی هر چه درخواستهای خارجی کمتری داشته باشید بهتر است. چون چنین خدمات خارجی تاخیرهای خود، تاخیر TLS handshake، DNS lookups و… را دارند. به طور کلی بهترین کار این است که تعداد درخواستها را تا جای ممکن کاهش دهید و داراییها را در یک جا هاست کنید. مثلا آنها را به سرور وب یا CDN خود ببرید. یک مثال میتواند font awesome باشد. بهجای لینکدهی به اسکریپت خارجی برای font awesome، آن را دانلود کنید و مستقیم سرویسدهی کنید.
برای مطالعه ادامه ی متن به ابزار تست سرعت پینگدام در بلاگ پارمیسافت مراجعه کنید. :: برچسبها: ابزار تست سرعت پینگدام , وبسایت , تغییر مسیر ۳۰۱ , توسعهدهندگان وردپرس , وردپرس , , :: بازدید از این مطلب : 767 مطالب مرتبط با این پست لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
|
|
آرشیو مطالب آخرین مطالب پیوند های روزانه مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|